Verzending en levering

Al onze pakketten worden vanuit Frankrijk naar de Europese zone verstuurd.

Levering naar het vasteland van Frankrijk, Corsica en Monaco, Zwitserland en de lidstaten van de Europese Unie.

Wij raden u aan om uw aankopen in een bestelling te groeperen. We kunnen niet altijd twee verschillende bestellingen samenvoegen en u zal verzendkosten moeten betalen voor elk van hen.
We proberen bijzondere aandacht te schenken aan elk van onze paketten zoadat ze u conform zouden worden geleverd, terwijl we tegelijk rekening proberen te houden met de gevolgen voor het milieu (geen omverpakking, recyclage van de bescherming , enz ..).

Ongeacht de gekozen verzendingsmethode, zullen we u zo snel mogelijk een link bezorgen, die u zal toelaten om de levering van uw paketten online te volgen.
Onze tarieven zijn vast. Dit betekent dit dat de verzendkosten niet zullen veranderen, ongeacht het aantal producten die uw bestelling kan bevatten.
Verzendkosten zijn inclusief verpakking, behandeling en verzendkosten.

Levering en transporteur:

Wij verzenden binnen 48 uur na ontvangst en bevestiging van uw bestelling. Over het algemeen ontvangt u uw pakket binnen 2-5 dagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen van de vervoerder.
Vast tarief van 9,90 €

De internationale levering:

Voor landen buiten de Europese Unie en de DROM-COM (DOM-TOM).
Voor bestellingen buiten Europa, leveren we vanuit Japan. Wij verzenden binnen 48 uur na ontvangst en bevestiging van uw bestelling. Over het algemeen ontvangt u uw pakket binnen 3-8 dagen. Wij verzenden via EMS (vergelijkbaar met Chronopost) + traceerbaarheid van uw bestelling.

Let op: wij zijn niet verantwoordelijk als uw pakket is onderworpen aan douanekosten. U moet de kosten zelf betalen.

Vast tarief van 29,90 €

Leveringstermijn:

De bestelde producten, waarvan de beschikbaarheid “In voorraad” wordt aangegeven, worden binnen 24 tot 48 uur na ontvangst van de betaling, naar het adres opgegeven door de koper, verzonden.
De bestelde producten waarvan de beschikbaarheid “Beschikbaar op bestelling“wordt aangegeven,worden binnen 15 tot 30 dagen na ontvangst van de betaling, naar het adres opgegeven door de koper, verzonden.
De bestelde producten waarvan de beschikbaarheid “Beschikbaar op bestelling”wordt aangegeven,worden binnen 15 tot 30 dagen na ontvangst van de betaling, naar het adres opgegeven door de koper, verzonden.

Zeemeermin-staart.com zal alles in het werk stellen om de hierboven op de site genoemde leveringstermijnen in overeenstemming met onze algemene voorwaarden te respecteren en kan eventueel overgaan tot gedeeltelijke zendingen, indien vertragingen in de levering van de leveranciers een volledige levering binnen die termijnen verhinderen.

Advies voor de levering van uw pakketten:

Stap 1 :

Als de bezorger een pakket in slechte staat aanbiedt of met een geluid van gebroken producten, of met plakband die de opening van het pakket tijdens het traject aangeeft.
Een enkele raad: weiger het pakket, zodat het wordt teruggegeven aan Zeemeermin-staart.com et neem contact met ons op om ons te waarschuwen. Vermeld bij de levering de reden voor de weigering op het leveringsdocument, bijv. : pakket geweigerd wegens zeer slechte staat en teken daarna.
Indien het pakket ondanks het bovenstaand advies toch wordt aanvaard, aanvaardt , Zeemeermin-staart.com geen enkele betwisting.

Stap 2 :

Wanneer de bezorger bij u thuis komt en u het pakket aanbiedt, wordt het openen van het pakket om het te controleren, aanzien als een aanvaarding van het pakket. Veel mensen vermelden op het moment van ondertekening “onder voorbehoud van uitpakken”. Dit betekent niets en heeft bovendien heeft geen enkele juridische waarde.

Stap 3 :

Onderteken nooit voor u, in voorkomend geval, uw beslissing heeft genomen.