wat is Mermaiding ?

Mermaiding ( “mermaid” betekent “meermin” in het Engels) wordt beoefend in het zwembad door zich al zwaaiend in het water voort te bewegen met een monovin aan de benen. Het is een complete activiteit die het lichaam volledig laat werken en het silhouet mooi aftekent. De buikspieren worden sterk belast om zich vooruit te stuwen. Via verschillende armbewegingen kunt u meerdere figuren onder water uitvoeren. Het voordeel is de speelse kant van de activiteit die helpt om het lichaam strakker te maken terwijl u zich ontspant in het water.

Dit artikel is onderworpen aan specifieke veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen :

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Alleen te gebruiken in water waar het kind rechtop kan staan en onder toezicht van een volwassene
Alleen voor gebruik door een ervaren zwemmer onder toezicht van een volwassene.
Voor gebruik in het zwembad. Begin langzaam te zwemmen als een dolfijn zonder de monovin. Zodra u en uw begeleider comfortabel zijn kunt u de meerminstaart aantrekken. Oefen opnieuw en zorg ervoor dat u zich zeker comfortabel voelt met de meerminstaart voordat u zich van de rand van het zwembad verwijdert. Niet gebruiken bij golven of snelle stroming.
Mag niet worden gebruikt als drijfmiddel.
Buig nooit de monovin met al uw gewicht, en gebruik ze niet als ondersteuning op de bodem van het zwembad omdat ze kan breken.
Alle producten van Abyss Mermaid zijn bestemd voor recreatieve doeleinden en moeten worden gebruikt door ervaren zwemmers. Alle kinderen moeten worden begeleid en onder toezicht zijn van een volwassene.
De koper en/of gebruiker aanvaardt alle aansprakelijkheid voor eventuele letsels, het juridische en juiste gebruik van de producten van Abyss Mermaid.
Het gebruik van een product van Abyss Mermaid op een wijze of met een ander product dat niet door Abyss Mermaid is geautoriseerd, is ten strengste verboden.

Hier vindt u de belangrijke stappen die u moet beheersen voordat u gaat zwemmen met een meerminstaart :

30 seconden op de rug drijven: het is belangrijk om te kunnen ontspannen en veilig te kunnen rusten in het water wanneer u moe bent.
Ronddraaien: wees in staat om te draaien, de controle te behouden en u comfortabel in het water te voelen.
25 meter zwemmen: wees in staat om goed zelfstandig te zwemmen en te ademen.
Zwemmen als een dolfijn op de buik: dit is de basisbeweging die nodig is om te zwemmen met een meerminstaart. Zwemmers moeten dit absoluut beheersen voordat ze een meerminstaart gaan gebruiken.
Zwem als een dolfijn op uw rug.

Web

ADVIES EN AANBEVELINGEN

safety-warnings

We raden het gebruik aan vanaf 6 jaar als uw kind goed kan zwemmen.

Vergeet niet om uw kind altijd te begeleiden en toezicht te houden tijdens het gebruik van de meerminstaart.

  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.
  • Waarschuwing: Te gebruiken in water waar het kind rechtop kan staan en onder toezicht van een volwassene.

recommandation-et-securite

6ans

consigne-de-securite

PRODUCTEN EN VOORRAAD

Wat is een meerminstaart?

Een meerminstaart is een zwempak met een enkele grote vin, genaamd monovin, om een functionele meerminstaart te creëren.

1) De monovin heeft de vorm van een vin en wordt aan de voeten bevestigd.

Onze monovin bestaat uit twee delen, een plastic deel in de vorm van een vin en het andere deel op basis van neopreen (duikpak of surfpak) dat het plastic deel bedekt. Men trekt de monovin aan door de twee openingen in neopreen, net zoals slippers. Onze voeten worden vervolgens samengevoegd tot een enkele vin, genaamd monovin. De vin is comfortabel en gemakkelijk uit te trekken omdat het deel dat rond de voeten zit gemaakt is van neopreen en niet van plastic of silicone.

queuedesirene_1163

queuedesirene_1285

queuedesirene_1284
2) Een meermin zwempak – Het kostuum dat men aantrekt en het uiterlijk nabootst van een meermin.
Deze twee delen worden gecombineerd en vormen samen de meerminstaart.

P1170545

P1170555

abyssmermaid11

Vanaf welke leeftijd kunt u zwemmen met de monovin ?

We raden het gebruik aan vanaf 6 jaar als uw kind goed kan zwemmen. Vergeet niet om uw kind altijd te begeleiden en toezicht te houden tijdens het gebruik van de meerminstaart.

KidsMermaidAttentionFR

Hoe de staart onderhouden ?

1.Let op voor wrijving tussen ruwe oppervlakken en de meerminstaart vanwege een risico op beschadiging.

Zoals elke fijne stof (onze meerminstaarten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als een zwempak) heeft uw meerminstaart speciale zorg nodig om beschadiging en verkleuring te voorkomen. Om slijtage aan uw meerminstaart te voorkomen moet het wrijven van de staart tegen ruwe oppervlakken, zoals de bodem van een zwembad bijvoorbeeld, worden vermeden.

2.Houd uw materiaal droog na gebruik. Stel uw monovin niet bloot aan direct zonlicht.

3.Was alleen met de hand.

Keer de staart binnenstebuiten en was voorzichtig met de hand en met een mild reinigingsmiddel. In plaats van uit te knijpen of te wrijven, roert u het kledingstuk zacht in water. Na het spoelen, het kledingstuk niet uitwringen, omdat de glitter of de motieven beschadigd kunnen raken. Spoel in koud water en plaats plat op een handdoek. Absorbeer het water met de handdoek, hang op en laat afdruppen.

Buig de monovin nooit met al uw gewicht omdat ze kan breken. Vermijd springen op een vaste ondergrond met de meerminstaart. Als u zich in het water bevindt, steun dan niet verticaal op uw meerminstaart, uw gewicht kan de staart breken of buigen.